Despre noi

Ne-am inceput activitatea in anul 2004, dintr-o ambitie si o dorinta de a readuce in prim plan arta veche traditionala a lucrului in fier forjat.

Astfel, am incercat sa redam valoarea adevarata a obiectelor din fier forjat, durabilitatea si calitatea la preturi accesibile, transformand utilul intr-o adevarata opera de arta.

Putem astazi sa va oferim aproape orice model din fier forjat dintr-o gama variata:garduri, porti de acces auto si pietonal, usi intrare, grilaje pentru ferestre, balustrade pentru scari si balcoane, obiecte de decoratiuni interioare, mobilier.

Modelele pot fi simpliste sau cu un design complex, cu amprentari la rece si la cald, batute manual cu elemente decorative florale sau geometrice si cu un finisaj elegant si ingrijit.

Expresivitatea ornamentala a unei piese sau al unui ansamblu din fier forjat aduce mediului in care este integrata nu numai o nota de siguranta si confort cat si contribuie la accentuarea ansamblului architectural oferindu-i personalitate, eleganta si rafinament.

Drept urmare, va indemnam sa rasfoiti site-ul nostru cu rabdare si cu mentiunea ca va oferim siguranta faptului ca veti fi multumiti de ceea ce vedeti.

Mai mult, va rugam sa ne contactati pentru orice alte detalii suplimentare sau pentru o cerere de oferta.

Va multumim!